Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Technikus Úr naplója

Koleszos jelenetek - 1. Rész

2020. március 24. 19:53 - Technikus Úr

A mai bejegyzésem adta az ötletet...

Folyt.

Tulajdonképpen már 4 éve nem vagyok koleszos, de néha beugrik egy-egy rövidke emlék, ami mosolyt csal az arcomra és úgy gondoltam, hogy egy sorozatot kezdek az egyperces történeteim berkein belül. 

Itt nem kell hatalmas nagy poénokra, csattanókra vagy tanulságokra számítani, előfordulhat, hogy egy-egy sztori elolvasása után csak bámulni fogsz magad elé és felteszed a kérdést, hogy ez amúgy ki a faszt érdekel?

Nekem ezzel az a célom (mivel jelenleg a koleszos éveim voltak az eddigi életem legszebb évei), hogy ezeket a rövid jeleneteket szeretném "archiválni" azzal, hogy leírom őket, hogy ha esetleg az időmúlásával elfelejteném, akkor írásban meglegyenek. Ha esetleg nem írtam volna még, a blogomnak nem csak mások szórakoztatása a célja, hanem egy napló is a későbbi énemnek. Asszem ez is a címe... 

Na, kezdjük is az első történettel, ami mondjuk pont kivételt képez, mert kurvára nem velem történt (nem tenne jót a lelkiismeretemnek, ha úgy írnám le, hogy velem történt meg).

A kollégiumi épületeket volt szovjet laktanyából újították fel, amik egymással párhuzamosan épültek még a rendszerváltás előtt. A szobákat úgy kell elképzelni, hogy két szoba (egy szoba 2 ágyas) közrefogott egy fürdőt és egy WC-t (Ezeket blokkoknak hívtuk/hívják), és minden szobában elvolt helyezve egy vezetékes telefon, amin ha tárcsáztál egy szobaszámot, akkor feltudtad hívni azt a szobát, aminek a számát tárcsáztad. Kurva praktikus volt (egyszer Csinga felhívott otthonról ezen a telefonon, de ez egy későbbi sztori lesz).

10979350_836253199771106_1263235061_n.jpg

Egyes Főiskolai hallgatót kitalálták, hogy a leskelődés művészetét piedesztálra emelik, ami abban nyilvánult meg, hogy a kollégium fullos nőinek telefonját pont akkor csörgették meg, amikor a kiszemelt a fürdőszobában tusoláshoz készült, miközben ők a szemben lévő épületből távcsővel figyelik az éppen besötétítettlen ablakot

Erre azért volt szükség, mert a fürdőszobai ablakok opálosak voltak és azon keresztül lószart se láttál. Ellenben, ha jól időzítve csörgetted meg a szobát, előfordult, hogy a már (majdnem) meztelen csaj, még visszament a szobába felvenni a telefont, megfeledkezve arról, hogy nincs besötétítve az ablak. 

Dedós dolog, de egy jó baráti társasággal, egy jointtal és pár üveg sörrel egész jól ellehet marhulni ezen. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://technikusur.blog.hu/api/trackback/id/tr7015552820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása